InvestorPortalen

I Agat Ejendomme kommunikerer vi elektronisk med vores aktionærer. Det betyder blandt andet, at indkaldelse til generalforsamling bliver sendt elektronisk via e-mail. Det er nemt og hurtigt – og så er det bedre for miljøet.

Klik her for at komme til InvestorPortalen (åbner i nyt vindue).

Vi har brug for din e-mail-adresse

Er du aktionær i Agat Ejendomme, opfordrer vi dig til at registrere din e-mail-adresse på selskabets InvestorPortal. Kun hvis du giver os din e-mail-adresse, kan vi sende dig informationer, herunder indkaldelse til generalforsamling.

Vær i øvrigt opmærksom på, at dine aktier skal være noteret på navn, for at du kan modtage informationer fra Agat Ejendomme. Ønsker du at få dine aktier navnenoteret, skal du rette henvendelse til dit pengeinstitut.

Vælg selv hvad du vil modtage

Når du er logget ind på InvestorPortalen, kan du under ’personlige indstillinger’ selv bestemme, hvilke informationer du ønsker at modtage pr. e-mail fra Agat Ejendomme. Her er indkaldelse til generalforsamling blot en af flere muligheder.

Dine muligheder er mange

Hvis dine aktier er noteret på navn, kan du tjekke din beholdning af Agat-aktier på InvestorPortalen. Og efter indkaldelse til generalforsamling har du mulighed for at tilmelde dig generalforsamlingen og afgive stemmer eller fuldmagt via InvestorPortalen.

Gå ind på InvestorPortalen

På InvestorPortalen, der håndteres af VP Investor Services, finder du en udførlig vejledning til, hvordan du logger ind. Klik her for at komme til InvestorPortalen (åbner i nyt vindue).

Kontakt

Euronext Securities
+45 4358 8866
CPH-investor@euronext.com

Agat Ejendomme A/S
+45 8896 1010
shareholder@agat.dk